Events & Nieuws

23 en 24 april: de Hannover Messe

Wil je zakendoen, samenwerken of contacten leggen met Duitse bedrijven en investeerders op de Hannover Messe? Ga dan mee op de economische missie op 23 en 24 april 2018 naar de grootste hightech-beurs ter wereld!

De missie staat onder leiding van ZKH Prins Constantijn van Oranje als StartupDelta Special Envoy. De beurs is de afgelopen decennia uitgegroeid tot de belangrijkste jaarlijkse ontmoetingsplaats voor innovatieve bedrijven, kennisinstellingen en initiatieven uit Duitsland, Nederland en vele andere landen. Met de steeds belangrijkere rol van digitalisering in verschillende economische sectoren is de beurs ook voor start-ups een interessant platform geworden.

Voor welke start-ups?

Het bezoek van ZKH Prins Constantijn richt zich op het versterken van de positie van Nederlandse start-ups en kennisinstellingen in verschillende Duitse sectoren, met een focus op ‘tech solutions’.

Wil je meedoen? Deelname staat open voor startups die voldoen aan de volgende criteria:

  • Marktacceptatie van product of dienst op de Nederlandse markt;
  • Reeds gestart of klaar voor internationale opschaling;
  • Focus op Duitse ontwikkelingen en markt;
  • Product of dienst is potentieel disruptief;
  • Hoogtechnologisch innovatief product of dienst;
  • Nederlandse KvK inschrijving.

Holland Paviljoen voor startups

In de ‘Young Tech Enterprises’ zone van de Hannover Messe (hal 17) kunnen de deelnemende bedrijven gebruikmaken van de faciliteiten die het Holland Paviljoen biedt voor Nederlandse startups. Naast de ruimte voor presentaties biedt het paviljoen onder meer de ruimte om in gesprek te gaan met nieuwe en bestaande relaties.

Programma

Er wordt een bedrijvenprogramma aangeboden waarbij de focus ligt op matchmaking tussen Nederlandse startups en Duitse corporate klanten, corporate investeerders en venture capitalists.

Voorafgaand aan de missie vinden in samenwerking met o.a. StartupDelta collectieve en individuele voorbereidingsbijeenkomsten plaats. De deelnemende startups worden getoetst en klaargestoomd voor het bezoek, met aandacht voor de internationale strategie, pitch-training voor media, klanten en investeerders en de manier van zakendoen in Duitsland.

Praktische informatie

Aanmelden: tot 5 maart 2018
Kosten: de deelnamekosten bedragen €950,- per bedrijf (max. 2 deelnemers per bedrijf). Bij meer dan 2 deelnemers bedragen de meerkosten €475,- per extra deelnemer.
Contact: wil je meer informatie over deze economische missie neem dan contact op met: Daan Stoop, M. 06-46199865, daan.stoop@rvo.nl 

 

Bron: www.rvo.nl 

  • Deel informatie