Events & Nieuws

Startup Delta Summit: Generation-E goed vertegenwoordigd

Aanstaande donderdag 19 april is het zover: Startup Delta Summit. Op Industriepark Kleefse Waard wordt tastbaar gemaakt hoe er gebouwd kan worden aan de toekomst van Nederland.

Startup Delta Summit zal voor nieuwe verbindingen in het startup ecosysteem van Nederland zorgen. Grote bedrijven zoeken naar innovatie en talent, investeerders treffen kansrijke starters, onderwijsorganisaties delen hun kennis en adviseurs helpen de starters op weg. Hét evenement voor Nederlandse startups dus; daar mag Generation-E niet ontbreken. Generation-E wordt dan ook goed vertegenwoordigd door onze aanwezige founders en partners.

KplusV en Rabobank

De bijdrage van Rabobank en KplusV bestaat uit meerdere sessies, waaronder bijvoorbeeld een sessie over een aanpak en best practices die helpen bij de groei van de regionale economie. Iedere regio is uniek en heeft haar eigen krachten die de regionale economie een boost kunnen geven. Maar hoe vind je de regionale krachten, hoe zorg je voor de goede focus, en hoe bouw je een ecosysteem rondom deze krachten om de regionale economie te laten bloeien?

Alliander

Als Arnhems bedrijf met een belangrijke rol voor startups is Alliander ook aanwezig op Startup Delta Summit. Alliander presenteert hier onder andere Omons (afgeleid van ‘om ons’). Dit is een handige tool die gemeenten en andere initiatiefnemers helpt inzicht te geven in de gevolgen van keuzes bij de overgang naar een aardgasloze energievoorziening. Je kunt dit bijvoorbeeld gebruiken in een sessie met wijkbewoners. De simulatie geeft een duidelijk beeld van iets wat normaal moeilijk voor te stellen is.

Geplaatst op 18-04-2018

  • Deel informatie