Events & Nieuws

Onze Stroomfabriek aangesloten bij Generation-E

Het netwerk van Generation-E is een start-up rijker. Onze Stroomfabriek is het elfde lid van de community.

Onze stroomfabriek levert slimme zonne-energie installaties voor wooncomplexen. De door Onze stroomfabriek ontwikkelde Solar Smart Grid verdeelt zonnestroom flexibel onder de bewoners. Door middel van een online dashboard bepaalt elke bewoner zelf hoeveel stroom hij of zij wil ontvangen. Door de businesscase voor zonne-energie op wooncomplexen te verbeteren én de levering van zonnestroom flexibel te maken werkt Onze stroomfabriek aan een versnelling van de duurzame transitie.

Benieuwd hoe het werkt? Bekijk het filmpje op de homepage van Onze Stroomfabriek.

Marktbekendheid vergroten

Onze Stroomfabriek zoekt contacten in de woningbouwcorporatiemarkt en nieuwe kanalen om de bekendheid op de markt te vergroten. Het partnernetwerk van Generation-E ondersteunt hen hierbij. Rob van Ommen, van Onze Stroomfabriek: “Door aan te haken bij het netwerk van Generation-E willen wij in contact komen met andere bevlogen marktpartijen. Samen kunnen wij een boost geven richting een duurzame toekomst.”

Meer informatie

Wil je meer weten over de Solar Smart Grid of wil je graag kennismaken met Onze Stroomfabriek? Neem dan contact op met Rob van Ommen of Willem Christiaens.

Geplaatst op: 21-12-2017 

 

  • Deel informatie