Events & Nieuws

Kennissessie: Software als succesformule voor groei

02 februari 2022

Ben jij als ondernemer actief in de duurzame energiesector en wil jij graag weten hoe je software inzet voor het opschalen van jouw onderneming? Of wil jij graag je netwerk binnen de duurzame energiesector uitbreiden? Kijk de Generation-E Kennissessie ‘Software als succesformule voor groei' hier dan terug. Wil je de volgende keer ook aanwezig zijn bij onze kennissessie? Houd onze kanalen dan in de gaten!

Over Generation-E

Generation-E biedt kennis, support en een grootschalig netwerk voor veelbelovende scale-ups en mkb-bedrijven in de duurzame energie. Generation-E helpt met het realiseren van bedrijfsgroei en/of een industrialisatieplan. Hiervoor zijn verschillende partners bij het programma aangesloten. 

Kennissessie

Voor deze kennissessie nodigden we zowel ondernemers als kennispartners van Generation-E uit. Elke kennissessie staat een thema centraal dat belangrijk is voor ondernemers. Tijdens de kennissessie op 2 februari gingen we in op manieren waarop ondernemingen software inzetten om hun bedrijf snel op te schalen. Hierbij waren Sit & Heat en Avisi aanwezig als gastspreker.

Sit & Heat

Jorg Rijkschroeff vertelde over hoe Sit & Heat is gegroeid door het gebruik van software. Jorg benoemde de strategische stappen die Sit & Heat heeft genomen om een softwarekeuze te maken. Ook stond Jorg stil bij de manier waarop de processtappen zijn ingericht voor het implementeren van de software. Daarbij werd aangestipt welke uitdagingen, risico’s en succesfactoren het bedrijf is tegengekomen.

Avisi

Joël Christ vertelde over hoe Avisi organisaties ondersteunt bij het selecteren en implementeren van software die helpt bij het opschalen. Met verschillende voorbeelden vertelde Joël welke factoren hierbij een belangrijke rol spelen. Ook deelde hij de belangrijkste uitdagingen en risico's die ondernemers kunnen verwachten, evenals verschillende do's en don'ts. 

Kennissessie gemist?

Heb je de kennissessie gemist? Download dan de presentatie van onze gastsprekers of kijk de kennissessie direct terug:

Download de presentatie

  • Deel informatie