Events & Nieuws

Ontbijtsessie: Pizzafinanciering - maak jouw ambities waar!

04 april 2018

Op woensdag 4 april organiseert Generation-E een ontbijtsessie over financiering. Tijdens deze bijeenkomst praten wij je bij over de verschillende vormen van financiering. We bespreken ook de opties om financieringsvormen te combineren, ook wel pizzafinanciering genoemd!

Tijdens een lekker ontbijt zullen regionale investeerder OostNL, subsidiebureau Venntiv, de Rabobank, investeerder InnoEnergy en KplusV hun expertise en inzichten delen. Aan de hand van een concrete ondernemerscasus wordt inzichtelijk gemaakt welke (combinaties van) financieringsvormen voor welke activiteiten geschikt zijn. Dwayne van der Klugt (KplusV): “Een goed inzicht in het financieringslandschap en de stappen tot investor readiness is essentieel om jouw bedrijf te laten groeien. Met een passende financieringsstrategie ben je in staat knelpunten tijdig te signaleren en voorkom je dat je geremd wordt in jouw ambities.”

Matchmaking

Na de sessie heb je de mogelijkheid om 1-op-1 met de partners van Generation-E in gesprek te gaan, om mede-ondernemers te ontmoeten en vraagstukken te bespreken. Dit is de uitgelezen kans om jouw financieringsvraag te bespreken met de aanwezige financiers!

Programma

  • 08:00 - 08:15 uur Inloop
  • 08:15 - 08:20 uur Welkom
  • 08:20 - 08:50 uur Financiering: vele vormen en maten
  • 08:50 - 09:30 uur Concrete financieringscasus ondernemer
  • 09:30 - 10:30 uur Matchmaking, netwerken en napraten

Na afloop is het mogelijk om in de Greenhouse te blijven (flex)werken.

Wanneer precies?

  • Datum: woensdag 4 april 2018
  • Tijdstip: 8:00 - 10.30 uur
  • Locatie: IPKW, Greenhouse - Westervoortsedijk 73, Arnhem

Wil je aanwezig zijn? Meld je dan aan door een e-mail te sturen aan Maarten de Vries via maarten@generation-e.nl.

Over Generation-E

Generation-E biedt veelbelovende energy-startups faciliteiten om doelgericht te werken naar een pilot, betalende klanten en vervolgfinanciering. Voor startups met commerciële toekomst is er een investering beschikbaar van 200.000 euro naast 18 maanden intensieve begeleiding volgens een beproefd model van KIC InnoEnergy. Bekijk het aanbod van Generation-E.

  • Deel informatie

Doe mee!

Datum: 04 april 2018

Aanmelden

Ben je enthousiast en wil je graag jouw ambities en uitdagingen delen? Meld je dan aan!