Events & Nieuws

Startup Delta Summit

19 april 2018

Op 19 april 2018 komen start-ups, scale-ups en innovatiehubs in Arnhem op IPKW bijeen voor de Startup Delta Summit. Nederland behoort tot de top van de meest innovatieve landen. Dat maakt ons land één van de beste plekken voor start-ups om zich te vestigen en door te groeien. Startup Delta wil deze positie tijdens het summit verder versterken. Gedeputeerde Michiel Scheffer daarover: "Provincie Gelderland maakt werk van innovatie. We zoeken nieuwe oplossingen voor de uitdagingen van morgen. Daarom stimuleren we starters om door te groeien. Samen maken we werk van een groene industrie in Gelderland."

Tijdens de startup Delta Summit komt de innovatietop van Nederland bijeen om barrières voor de groei van startups weg te halen. Startups krijgen hier de kans om in gesprek te gaan met partijen die hen verder kunnen helpen op gebieden als kapitaal, talent, netwerk en expertise. Niet alleen de start-ups hebben profijt van de summit. Ook de aanwezige overheidsinstanties en innovatiehubs hopen langdurige relaties aan te gaan met jonge innovatieve ondernemers om samen te innoveren en elkaar te versterken.

Meer informatie

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de Startup Delta Summit en wil je als eerste te horen krijgen wanneer de tickets beschikbaar zijn? Meld je dan nu alvast vrijblijvend aan!

  • Deel informatie