Events & Nieuws

Terugkijken: kennissessie 'productontwikkeling en productie-optimalisatie'

02 november 2020

In deze kennissessie delen Connectr en Pi Development hun kennis, ervaring en ideeën over productontwikkeling en productie-optimalisatie. Wil je alles weten over hoe je dat het beste kunt doen bij jouw bedrijf? En welke kennis en faciliteiten hiervoor zijn in de regio Arnhem? Bekijk de kennissessie dan hier terug.

Introductie Generation-E - Siegried Doetjes

Pi Development – Jeroen Kuiper/ Sicco Rust

Pi Development (Pi) is een dynamisch bureau met de focus op pragmatische productontwikkeling bij start-ups en scale-ups. De strategie kent vier pijlers: Pi-Create, Pi-Move, Pi-Care en Pi-Power. Rode draad: technische skills toepassen binnen duurzame kaders. Met grote passie voor techniek verwezenlijkt Pi klantwensen tot innovatieve en duurzame nieuwe producten. Heldere en pragmatische communicatie helpt daarbij voor een optimale balans tussen functie en vormgeving. Het vormen de leidende principes voor Pi zodat de klanten continu in de lead zijn en precies weten waar ze staan.

Tijdens de kennissessie geeft Jeroen samen met Sicco Rust (KZ Zwolle) inzicht in de ervaringen en de weg naar verdere ontwikkeling op het gebied van het gasloos maken van de bestaande woningen. Als ontwikkelaar, producent en leverancier van materialen en diensten is KZ leider op de gas- en watermarkt en maakt nu de slag naar de infra- en warmtemarkt. Deze brede oriëntatie stelt KZ in staat om haar kennis van de verschillende markten te bundelen en optimaal te benutten. Voor KZ is samenwerking vanzelfsprekend. Samen met haar klanten lost KZ vraagstukken op en zorgt voor toekomstbestendige oplossingen. KZ staat voor innovatie: het ontwikkelen van nieuwe producten waarmee de klant wordt ontzorgd.

Download hier de volledige presentatie van Pi Development

Connectr – Jeroen Herremans

Connectr is een plek waar kennisinstellingen en bedrijven werken aan innovaties. Inzet: versnelling van de energietransitie. Het is een opleidingsplaats voor (toekomstige) professionals en een laboratorium waar innovatief onderzoek en productontwikkeling plaatsvinden op het gebied van ‘new energy’. Het is een open omgeving waar kennis en faciliteiten worden gedeeld. Connectr is een initiatief van Gemeente Arnhem, Provincie Gelderland, HAN University en Industriepark Kleefse Waard, waar het innovatielab gevestigd zal worden. Tijdens de kennissessie gaat Jeroen in op de mogelijkheden die Connectr biedt voor scale-ups in de energiesector en hoe zij kunnen aanhaken op dit initiatief.

  • Deel informatie