Events & Nieuws

Kennissessie: sales en internationalisering

08 september 2020

In deze kennissessie bespreken we de aspecten die van je bedrijf een commercieel succes maken. Want hoe goed je product of dienst ook is, zonder sales ben je nergens. En juist door ook vanuit het buitenland klanten binnen te halen kun je een enorme groei doormaken met je bedrijf. Onze drie sprekers zijn Lizanne Jakobs (Brilliant Work), Ron Tuninga (HAN) en Maik van den Berg (Neofollics). Kijk de kennissessie op deze pagina terug!

Brilliant Work

Lizanne Jakobs is drs. in de internationale bedrijfscommunicatie, bedrijfscoach, exportadviseur en oprichtster van Brilliant Work. Verkozen tot beste coachings- en adviesbureau van Nederland voor het MKB van 2019, helpen de 9 coaches in haar team honderden bedrijven per jaar met een heldere strategie en de juiste vaardigheden op het gebied van o.a. verkoop en internationalisering. Brilliant Work is geaccrediteerd door zowel de provincie als de overheid om bedrijven te helpen op deze vlakken en alles wat met bedrijfsvoering te maken heeft. Lizanne heeft naast tien jaar coachingservaring op dit gebied ook meer dan tien jaar ervaring opgedaan in nationale en internationale business development rollen voor diverse bedrijven.

HAN

Prof. Dr. Ron Tuninga, lector International Business aan de HAN University of Applied Sciences, zal toelichten wat de HAN en haar International School of Business kan betekenen voor ondernemers. Door samen te werken in onderzoeksprojecten krijgt de ondernemer toegang tot een breed netwerk aan (internationaal) bedrijfsleven en kennisinstellingen. Uiteraard zal Ron ook zijn uitgebreide kennis en ervaring delen over marketing en international business. Daarnaast zal hij de uitdagingen schetsen die een scale-up ontmoet wanneer deze zich op de internationale markt gaat richten.   

Neofollics

Maik van den Berg, oprichter en CEO van Neofollics zal vanuit zijn eigen ervaring spreken. Met zijn snelgroeiende bedrijf is hij in de afgelopen jaren aardig wat uitdagingen tegengekomen op het gebied van verkoop en internationalisering. Zijn producten worden verkocht in Europa, Azië en Australië.

Terugkijken

Via onderstaande fragmenten kun je de kennissessie terugkijken.

1. Introductie en welkom door Siegfried Doetjes (Venntiv)

2. Prof. Dr. Ron Tuninga (HAN)

3. Lizanne Jakobs (Brilliant Work)

4. Maik van den Berg (Neofollics)

5. Nagesprek met de sprekers

  • Deel informatie