Deelnemers

De deelnemende scale-ups zijn de trots van Generation-E. Samen met iedere scale-up is voorafgaand aan deelname een schaalbaarheidsscan uitgevoerd, waarna door de kennispartners tijdens een selectiemeeting de deelnemer schaalbaar is bevonden. Met iedere deelnemer is een op maat gemaakt traject in uitvoering (of inmiddels voltooid) waarin de relevante kennispartners de deelnemer ondersteunen. De deelnemers vormen samen met onze kennispartners het Generation-E netwerk. Potentiële deelnemers kunnen hun scale-up het hele jaar door aanmelden voor een nieuw supporttraject. 

Plannen om op te schalen?

Heb je net als deze deelnemers plannen om op te schalen en wil je graag support bij het opschalen van je bedrijf? Maak dan gebruik van onze schaalbaarheidsscan. In het voortraject van de selectiemeetings voeren wij de scan samen met je uit, zodat we aan de hand van de resultaten kunnen vaststellen waar we je het beste mee kunnen helpen. 

Onze deelnemers

GenE-logo-Jungle.png

Jungle

Jungle levert door hun ontwikkelde software (SaaS) aan klanten over de hele wereld: Canopy. In Canopy kunnen eigenaren het gedrag van hun machines, zoals windturbines, fabrieken en schepen, vergelijken met de optimale situatie op basis van data. Zo kunnen eigenaren hun machines optimaal gebruiken. Generation-E helpt Jungle bij het identificeren en betreden van nieuwe toepassingsmarkten voor Canopy.

GenE-logo-BlueMarble-Charging.png

BlueMarble Group

Blue Marble Group ontwikkelt en levert B2B laadoplossingen. Dit is nu nog met name gericht op hardware ( Ostra laadpalen met verwisselbare module) en straks steeds meer op totaaloplossingen dankzij software. Generation-E helpt Blue Marble bij het doorontwikkelen van de organisatie, het aantrekken van financiering en het reviewen van het software component van de organisatie.

GenE-deelnemer-logo-Nattery-as-a-service.png

Battery as a Service

Voor het MKB maakt BaaS energie opslagsystemen om zelf geproduceerde energie op te slaan. Op dit moment biedt BaaS zowel verkoop van batterijen als batterijen ‘as a service’. Vanuit Generation-E bieden we BaaS groeisupport aan, onder andere gericht op het scherper neerzetten van de product-markt combinatie van ‘batterijen as a service’.

GenE-deelnemer-logo-ZigZagSolar.png

ZigZagSolar

Zigzagsolar biedt op maat gemaakte zonnegevels, bijvoorbeeld voor flatgebouwen. Deze kunnen in verschillende stijlen geleverd worden en het rendement is hoog, juist op momenten waar de zon laag staat. Vanuit Generation-E bieden we groeisupport aan, onder andere gericht op het realiseren van meer sales en het aantrekken van financiering.

GenE-deelnemer-logo-solesto.png

Solesta

Solesta® 2.0 levert zonneboilers voor de zakelijke én particuliere markt. Solesta gebruikt de kracht van de zon om hernieuwbare energie op te wekken. Voor de stap richting een industrieel proces zoeken zij partnerships op verschillende fronten. Generation-E ondersteunt Solesta bij het creëren van de juiste partnerschappen.

GenE-deelnemer-logo-allinpower.png

All in power

All in power is het volledig transparante platform voor duurzame energie. All in Power is opgericht om de energietransitie te versnellen en voor iedereen toegankelijk te maken. All in Power is klaar om op te schalen en zal voor de laatste stappen maakt All in power gebruik van het Generation-E netwerk.

GenE-deelnemer-logo-evo.png

Evo-Energie

Evo-Energie levert o.a. zonnepanelen, omvormers, infrarood warmtepanelen, monitoring systemen, accu opslag, montage systemen en laadpalen. Evo-Energie ziet nu momentum om dit uit te breiden. Een groter bedrijf vraagt om een nieuwe inrichting van de interne organisatie. Generation-E helpt Evo-Energie bij deze uitdaging.

Logo Sun tank.png

E-Wizz - Sun Tank

E-wizz produceert een modulair bouwelement waarin energie kan worden opgeslagen. Door middel van een groei-, financierings- en productstrategie, begeleidde Generation-E deze energy scale-up naar succesvolle opschaling. Dit resulteerde zelfs in de winst van De Dragons' Den tijdens het Green Buildings event 2021 met het product Sun Tank voor het meest duurzame idee.

Logo oryon watermill.png

Deepwater-Energy

The Oryon Watermill is een innovatieve turbine die op een duurzame manier energie opwekt met langzaam stromend water. Na 10 jaar voorbereiding en ontwikkeling was Deepwater-Energy klaar om op te schalen. Generation-E zette in op het inrichten van de juridische en fiscale structuur, om zo het product goed weg te kunnen zetten in de internationale markt.

EScom logo.png

EScom

EScom wil de energietransitie versnellen door warmte aan gebouwen te leveren. Hiervoor ontwikkelde ze onder andere hun duurzame oplossing: het PV-TE paneel. Generation-E ondersteunde EScom bij het doorontwikkelen van hun groeiplan en de acquisitie van toepassingsprojecten voor dit product.

Bluedec logo.png

Bluedec

Bluedec levert een extra dun isolatiemateriaal én doet dit op-maat-gemaakt. De onderneming schakelde Generation-E in ter ondersteuning van de opschaling. Door middel van een industrialisatieplan en het inschakelen van een ervaren team, is Bluedec verder opgeschaald.

Alucha logo.png

Alucha

Alucha produceert circulair calciumcarbonaat uit de grootste afvalstroom in de papierindustrie: papierslib. Generation-E ondersteunde Alucha bij het opschalen van de onderneming door onder andere een hogere commerciële waarde te creëren, met focus op de inzet van sales- en marketing.

GenE-deelnemer-logo-solarduck.png

Solarduck

Solarduck ontwikkelde de unieke oplossing voor het duurzaam opwekken van energie: een drijvend solarsysteem voor gebruik op zee. Generation-E hielp Solarduck op juridisch en financieel vlak, wat resulteerde in een succesvolle opschaling van deze duurzame onderneming.

blauhoff vk.png (1)

Blauhoff

BlauHoff biedt batterijoplossingen voor het MKB, via installateurs. Het belang van opslag en de mogelijkheden voor verhandeling van energie worden steeds duidelijker. Met meer opslagruimte en een scherpe positionering is er daarom potentie voor groei. Generation-E ondersteunt Blauhoff bij het in kaart brengen van marktprognoses, het opzetten van een groeistrategie en het aantrekken van kapitaal.

floading vk.png (1)

Floading

Floading ontwikkelt technische installaties voor Smart EV oplaadsystemen voor elektrische auto’s, vrachtwagens en bussen. Floading biedt een duurzaam systeem dat ervoor zorgt dat alle systemen moeiteloos op elkaar worden aangesloten. Generation-E ondersteunt in het aantrekken van de juiste mensen, het uitwerken van een groeistrategie, en het opstellen van juridische contracten.

dutchcharge.png (1)

Dutch Charge

Dutch Charge ontwikkelt high-end laadstations op locatie, voor de semipublieke parkeerlocaties. Van woningcomplexen tot bedrijventerreinen, en van winkelcentra tot evenementen. De ondersteuning vanuit Generation-E wordt o.a. vormgegeven door het opzetten van een marketingstrategie, ophalen van groeifinanciering en inrichten van organisatieprocessen.

website logo.png

MyZap

MyZAP is ontstaan vanuit het bedrijf van Paul Schurink, ZAP Concepts. Paul is zeer ervaren in het opstellen en inrichten van energieplannen voor festivals, concerten en andere evenementen. MyZAP is de eerste tool die het verzamelen van stroomgegevens van leveranciers makkelijk en toegankelijk maakt. De software is zeer gebruiksvriendelijk en excelleert in eenvoud. Ook zonder technische kennis is het makkelijk om een stroomplan te maken. Dit zorgt ervoor dat stroomkosten worden geminimaliseerd en de CO2-uitstoot tot wel 80% wordt gereduceerd.

website logo (2).png

Cooll

De SuperHybrid van Cooll is de vervanger van de hr-gasketel in bestaande woningen. Hij kan met zowel hoge als lage temperatuurverwarming gecombineerd worden en heeft geen losse buitenunit. De warmtepomp wordt aangedreven door gas of waterstof en onttrekt warmte aan de buitenlucht waardoor 30 tot 50% gas wordt bespaard en de uitstoot van CO2 met 30 tot 50% wordt gereduceerd. Kenmerkend voor Cooll is dat dit gebeurt zónder toename van elektraverbruik.

website logo (3).png

Folded Solar

Folded Solar heeft een modulair plug&play zonnesysteem ontwikkeld samen met Ministerie van Defensie. Deze is opvouwbaar, snel inzetbaar, en kan gemakkelijk in containers worden verpakt, geïnstalleerd en gede-installeerd. Zo wordt het verkrijgen van groene energie op locaties waar dit anders niet mogelijk is, wel mogelijk. Zij richten zich op de bouwsector, festivalterreinen, defensie en vluchtelingen opvangen.

website logo (1).png

Sunified

De technologie van Sunified biedt realtime inzicht en beveiliging in PV-panelen van zonneparken, waardoor eenvoudige integraties met bestaande activiteiten mogelijk worden gemaakt. Door van minuut tot minuut te weten hoe elk PV-paneel presteert, wordt besluitvorming in realtime mogelijk, ten voordele van alle belanghebbenden, waardoor de omzet toeneemt en de kosten worden verlaagd.