Deelnemers

De deelnemende scale-ups zijn de trots van Generation-E. Samen met iedere scale-up is voorafgaand aan deelname een schaalbaarheidsscan uitgevoerd, waarna door de kennispartners tijdens een selectiemeeting de deelnemer schaalbaar is bevonden. Met iedere deelnemer is een op maat gemaakt traject in uitvoering (of inmiddels voltooid) waarin de relevante kennispartners de deelnemer ondersteunen. De deelnemers vormen samen met onze kennispartners het Generation-E netwerk. Potentiële deelnemers kunnen hun scale-up het hele jaar door aanmelden voor een nieuw supporttraject. 

Plannen om op te schalen?

Heb je net als deze deelnemers plannen om op te schalen en wil je graag support bij het opschalen van je bedrijf? Maak dan gebruik van onze schaalbaarheidsscan. In het voortraject van de selectiemeetings voeren wij de scan samen met je uit, zodat we aan de hand van de resultaten kunnen vaststellen waar we je het beste mee kunnen helpen. 

Onze deelnemers

GenE-deelnemer-logo-solesto.png

Solesta

Solesta® 2.0 levert zonneboilers voor de zakelijke én particuliere markt. Solesta gebruikt de kracht van de zon om hernieuwbare energie op te wekken. Voor de stap richting een industrieel proces zoeken zij partnerships op verschillende fronten. Generation-E ondersteunt Solesta bij het creëren van de juiste partnerschappen.

GenE-deelnemer-logo-allinpower.png

All in power

All in power is het volledig transparante platform voor duurzame energie. All in Power is opgericht om de energietransitie te versnellen en voor iedereen toegankelijk te maken. All in Power is klaar om op te schalen en zal voor de laatste stappen maakt All in power gebruik van het Generation-E netwerk.

GenE-deelnemer-logo-evo.png

Evo-Energie

Evo-Energie levert o.a. zonnepanelen, omvormers, infrarood warmtepanelen, monitoring systemen, accu opslag, montage systemen en laadpalen. Evo-Energie ziet nu momentum om dit uit te breiden. Een groter bedrijf vraagt om een nieuwe inrichting van de interne organisatie. Generation-E helpt Evo-Energie bij deze uitdaging.

Logo Sun tank.png

E-Wizz - Sun Tank

E-wizz produceert een modulair bouwelement waarin energie kan worden opgeslagen. Door middel van een groei-, financierings- en productstrategie, begeleidde Generation-E deze energy scale-up naar succesvolle opschaling. Dit resulteerde zelfs in de winst van De Dragons' Den tijdens het Green Buildings event 2021 met het product Sun Tank voor het meest duurzame idee.

Logo oryon watermill.png

Deepwater-Energy

The Oryon Watermill is een innovatieve turbine die op een duurzame manier energie opwekt met langzaam stromend water. Na 10 jaar voorbereiding en ontwikkeling was Deepwater-Energy klaar om op te schalen. Generation-E zette in op het inrichten van de juridische en fiscale structuur, om zo het product goed weg te kunnen zetten in de internationale markt.

EScom logo.png

EScom

EScom wil de energietransitie versnellen door warmte aan gebouwen te leveren. Hiervoor ontwikkelde ze onder andere hun duurzame oplossing: het PV-TE paneel. Generation-E ondersteunde EScom bij het doorontwikkelen van hun groeiplan en de acquisitie van toepassingsprojecten voor dit product.

Bluedec logo.png

Bluedec

Bluedec levert een extra dun isolatiemateriaal én doet dit op-maat-gemaakt. De onderneming schakelde Generation-E in ter ondersteuning van de opschaling. Door middel van een industrialisatieplan en het inschakelen van een ervaren team, is Bluedec verder opgeschaald.

Alucha logo.png

Alucha

Alucha produceert circulair calciumcarbonaat uit de grootste afvalstroom in de papierindustrie: papierslib. Generation-E ondersteunde Alucha bij het opschalen van de onderneming door onder andere een hogere commerciële waarde te creëren, met focus op de inzet van sales- en marketing.

GenE-deelnemer-logo-solarduck.png

Solarduck

Solarduck ontwikkelde de unieke oplossing voor het duurzaam opwekken van energie: een drijvend solarsysteem voor gebruik op zee. Generation-E hielp Solarduck op juridisch en financieel vlak, wat resulteerde in een succesvolle opschaling van deze duurzame onderneming.