Programma

Het opschalen met een veelbelovende innovatie in de duurzame energie naar succesvolle business is extreem moeilijk. Het supportprogramma van Generation-E biedt een planmatige aanpak om doelgericht te werken naar een groei- of industrialisatieplan. Zo’n plan vormt een handleiding op maat als marsroute naar een succesvolle opschaling van productie én verkoop.

Het aanbod van Generation-E:

  • Generation-E vraagt geen aandeel in uw bedrijf!

  • We vragen wel een eenmalige eigen bijdrage van € 5.000,- (voor een groeiplan) of € 7.500 (voor een industrialiseringsplan) bij aanvang van het traject.

  • Pas bij succes wordt een fee in rekening gebracht van ongeveer 4% van de opgehaalde financiering voor realisatie van het groei- of industrialisatieplan.

Wat vragen we van jou?

Jij bent een ondernemer met fulltime commitment. Je staat open voor advies en input, en zoekt graag de samenwerking op. Want je weet dat je alleen zo je product significant beter maakt dan bestaande oplossingen en een succesvolle business opzet. Jouw product – met een gedegen technologische basis, en bij voorkeur beschermd met IP – gaat de wereld veroveren omdat het klantvragen écht oplost. Herken jij je hierin? Sluit je aan!