Over Generation-E

Generation-E staat voor de nieuwe generatie van meest veelbelovende energy scale-ups. Bedrijven die iets op gang brengen. Baanbrekers. Koplopers. Met mensen die geloven in hun idee, in zichzelf en in een wereld die vrij is van fossiele brandstoffen. Mensen die hun ideeën kunnen activeren en tot een commercieel succes maken. Achter het programma staan gerenommeerde kennispartners die geloven in renderende, schone energie.

Ik wil deelnemen

Op zoek naar kennis, support of een netwerk? Als deelnemer van Generation-E ontvang je de tips en tools die je nodig hebt voor een succesvolle opschaling van jouw onderneming.

Ik wil partner worden

Word lid van onze community en ondersteun scale-ups waar toekomst in zit. Deel je vakinhoudelijke expertise met deze ondernemingen en bouw mee aan een klimaatneutrale wereld.

Kennis

Generation-E vormt een hechte community die zijn kennis en ervaring graag deelt met opschalende ondernemingen. Het vertalen van een veelbelovende innovatie naar commercieel succes is namelijk extreem moeilijk. Voor de opschaling van een baanbrekende oplossing in duurzame energie naar commercieel succes, biedt Generation-E toegang tot kennis en know-how binnen alle denkbare disciplines die onze kennispartners bijeen brengen. Denk aan marktanalyse, industrialisatie, legal & IP, testing & certificering, accountancy & control, organisatieontwikkeling, finance & subsidies, branding & marketing en human capital.

Support

Voor scale-ups met toekomst in de duurzame energie biedt Generation-E je intensieve en planmatige support. Een individuele aanpak, gericht op efficiency, opschaling, reductie time-to-market, investment readiness en industrialisering. Generation-E biedt daarmee een grote kans op succesvolle industrialisatie en groei. Zonder claim op aandelen! Kennispartners werken tegen kostprijs en nemen daarmee een deel van het risico op zich. We werken in een strak tijdpad naar een groei- of industrialisering met een blauwdruk voor de volgende schaalstap, inclusief de begeleiding bij het aantrekken van de benodigde financiering voor realisatie van het plan. 

Netwerk

Samen kom je verder. Als scale-up maak je daarom deel uit van een exclusief netwerk van bewogen en bevlogen partners en andere scale-ups. In het netwerk bouw je hechte contacten op, vind je relevante expertise, deel je ervaringen en leer je van elkaar. Het netwerk vormt een actieve community. Geregeld vinden er events plaats waar partners en ondernemers samenkomen. Er zijn zelfs huisvestingsmogelijkheden en faciliteiten op het Industriepark Kleefse Waard in Arnhem. Daarmee word je fysiek onderdeel van het unieke energy-ecosysteem in de regio Arnhem.