Schaalbaarheidsscan

‘Hoe schaalbaar is mijn onderneming nu eigenlijk?’ Wij helpen je bij het beantwoorden van deze vraag. Met een schaalbaarheidsscan brengen we op 8 deelgebieden in kaart in hoeverre je onderneming klaar is voor een schaalstap. Ons screeningsteam bekijkt de aangeleverde informatie en geeft je inzicht in wat er nog moet gebeuren om je onderneming succesvol op te schalen. We vatten dat overzichtelijk voor je samen in een diagram:

Scaling readiness level werkelijke schaalbaarheid

Nu we weten waar je ontwikkelkansen liggen kunnen we je ook makkelijk uitleggen hoe onze partners via een Generation-E traject het verschil kunnen maken. De schaalbaarheidsscan is dus een perfect opstapje naar een aanvraag om ondersteuning via het Generation-E concept. Overigens is de scan altijd gratis en vrijblijvend, dus ook als je niet aan het programma gaat deelnemen kun je van deze uitnodiging gebruik maken. Als je besluit meer te willen weten over de kansen van een Generation-E traject dan koppelen we jouw verbeterpunten en de expertise die je hiervoor nodig hebt aan onze kennispartners. Wanneer het Generation-E-programma van start gaat, zijn dit de punten waar we direct mee aan de slag gaan. Aan het einde van het supporttraject voeren we de schaalbaarheidsscan opnieuw uit, zodat we het effect op je onderneming zichtbaar kunnen maken. 

Hoe schaalbaar is jouw onderneming? 

Wil jij snel weten of je onderneming klaar is om op te schalen? En ben je benieuwd hoe Generation-E jou kan helpen? Vraag dan een gratis schaalbaarheidsscan aan. Samen brengen we in beeld hoe schaalbaar je onderneming nu is en waar nog kansen liggen. 

Aanvragen schaalbaarheidsscan: