Events & Nieuws

Online kennissessie: Tips & tricks voor een technologisch groeipad

08 december 2021

Tijdens deze online kennissessie bespraken we alle best practices om verschillende Technology Readiness Levels (TRL) als ondernemer goed in te richten en te doorlopen. Onze gastsprekers waren Nordsol en Demcon. Zij namens ons onder andere mee in de verschillende uitdagingen en risico's die ondernemers tegen kunnen komen. Tevens stonden ze stil bij het belang van een goede TRL analyse op het verkrijgen van financiering. Bij de kennissessie waren verschillende partners en ondernemers uit de community van Generation-E aanwezig.

Nordsol

Jerom van Roosmalen van Nordsol vertelde over de wijze waarop hij zijn onderneming heeft weten op te schalen. Als specifiek element hiervan zal vertelde hij over de manier waarop hij verschillende Technology Readiness Levels (TRL) heeft ingericht en doorlopen. Daarbij nam hij de aanwezigen mee in welke uitdagingen en risico's hij is tegengekomen, evenals de succesfactoren die hij ervaarde.

Demcon

Voor veel ondernemers is het belangrijk om de juiste product-market fit te bepalen, evenals kritisch te kijken naar de wijze waarop verschillende TRL fases dienen te worden doorlopen. Demcon vertelde hier vanuit de rol als technologisch expert aan de hand van verschillende succesvolle en minder succesvolle voorbeelden uitgebreid over. Belangrijke do's en don'ts werden gedeeld, evenals de impact van een goede TRL analyse op de bereidheid van investeerders om u financieel te ondersteunen.

Kennissessie gemist?

Heb je de kennissessie gemist? Download dan de presentaties van onze gastsprekers of kijk de kennissessie direct terug:

Download de presentatie van Nordsol

Download de presentatie van Demcon

 

  • Deel informatie