Events

Op deze pagina vind je meer informatie over alle aankomende events van Generation-E. Ook kun je op deze pagina events uit het verleden terugkijken.

header-event-selectiemeeting.jpg Event

Selectiemeeting supporttraject 3

03 december 2020

Voor deelname aan het programma van Generation-E vindt er op 3 december een besloten selectiemeeting plaats. Hier presenteren kandidaat-scale-ups zich aan een jury en vindt uitwisseling plaats van feedback, vragen en ideeën.

Lees meer
header-event-selectiemeeting.jpg Event

Selectiemeeting supporttraject 2

24 september 2020

Voor deelname aan het programma van Generation-E vindt er op 24 september een besloten selectiemeeting plaats. Hier presenteren kandidaat-scale-ups zich aan een jury en vindt uitwisseling plaats van feedback, vragen en ideeën.

Lees meer
hand.jpg Event

Terugkijken: kennissessie sales en internationalisering

08 september 2020

In deze kennissessie bespreken we de aspecten die van je bedrijf een commercieel succes maken. Want hoe goed je product of dienst ook is, zonder sales ben je nergens. Onze drie sprekers zijn Lizanne Jakobs (Brilliant Work), Ron Tuninga (HAN) en Maik van den Berg (Neofollics). Kijk de kennissessie hier terug!

Lees meer
cleantechklein.jpg Event

Terugkijken: kennissessie industrialisatie

18 juni 2020

Hoe helpt Generation-E een scale-up op te schalen door te industrialiseren? In de kennissessie van 18 juni vertelden Klaas Schuring van NovumExcell en Toine Straatman van Koninklijke Metaalunie je hier alles over. Kijk de kennissessie hier terug!

Lees meer
header-event-selectiemeeting.jpg Event

Terugblik: selectiemeeting supporttraject

11 juni 2020

Voor deelname aan het programma van Generation-E vond er op 11 juni een besloten selectiemeeting plaats. Hier presenteerden kandidaat-scale-ups zich aan een jury en vond uitwisseling plaats van feedback, vragen en ideeën. Lees hier welke drie projecten de jury koos die ondersteuning van Generation-E gaan ontvangen.

Lees meer
Gen-e-Kennissessie.jpg Event

Terugkijken: kennissessie legal, octrooi en IP

16 april 2020

Hoe bescherm je jouw idee? Welke juridische structuur kun je het beste kiezen? Lastige vragen waar de kennispartners van Generation-E het antwoord op weten. Tijdens onze online kennissessie op 16 april deelden zij hun expertise op het gebied van legal, octrooi en IP. Kijk deze kennissessie nu terug!

Lees meer