Events

Blijf op de hoogte van de laatste events op het gebied van duurzame energie.

Gen-e-Kennissessie.jpg Event

Terugkijken: kennissessie legal, octrooi en IP

16 april 2020

Hoe bescherm je jouw idee? Welke juridische structuur kun je het beste kiezen? Lastige vragen waar de kennispartners van Generation-E het antwoord op weten. Tijdens onze online kennissessie op 16 april deelden zij hun expertise op het gebied van legal, octrooi en IP. Kijk deze kennissessie nu terug!

Lees meer
header-event-selectiemeeting.jpg Event

Selectiemeeting supporttraject

11 juni 2020

Voor deelname aan het programma van Generation-E vindt er op 11 juni een besloten selectiemeeting plaats. Hier presenteren kandidaat-scale-ups zich aan een jury en vindt uitwisseling plaats van feedback, vragen en ideeën.

Lees meer
cleantechklein.jpg Event

Kennissessie: industrialisatie

18 juni 2020

In de kennissessie op 18 juni vertellen NovumExcell en Koninklijke Metaalunie over het thema industrialisatie. Binnenkort lees je hier meer over wat je van deze kennissessie mag verwachten.

Lees meer
hand.jpg Event

Kennissessie: sales en internationalisering

10 september 2020

In de kennissessie op 10 september vertellen Brilliant Work en HAN over sales en internationalisering. Binnenkort lees je hier meer over wat je van deze kennissessie mag verwachten.

Lees meer
header-event-selectiemeeting.jpg Event

Selectiemeeting supporttraject 2

24 september 2020

Voor deelname aan het programma van Generation-E vindt er op 24 september een besloten selectiemeeting plaats. Hier presenteren kandidaat-scale-ups zich aan een jury en vindt uitwisseling plaats van feedback, vragen en ideeën.

Lees meer
header-event-selectiemeeting.jpg Event

Selectiemeeting supporttraject 3

03 december 2020

Voor deelname aan het programma van Generation-E vindt er op 3 december een besloten selectiemeeting plaats. Hier presenteren kandidaat-scale-ups zich aan een jury en vindt uitwisseling plaats van feedback, vragen en ideeën.

Lees meer