Terugblikken

Op deze pagina vind je meer informatie over alle aankomende events van Generation-E. Ook kun je op deze pagina events uit het verleden terugkijken.

gen-e kennis.png Terugblik

Generation-E kennissessies

14 december 2022

Generation-E is een netwerk van startups, scaleups en kennispartners met een focus op de energietransitie. Hierdoor hebben wij veel kennis in huis en die delen we graag met ondernemers om verder te komen in hun opschaling of industrialisatie. Daarom organiseren wij in samenwerking met onze kennispartners de Generation-E Kennissessies op 14 december.

Lees meer
Opname generation-e (3).jpg Terugblik

Kennissessie: Software als succesformule voor groei

02 februari 2022

Op woensdag 2 februari vond de online kennissessie 'Software als succesformule voor groei' plaats. Ben jij als ondernemer actief in de duurzame energiesector en wil jij graag weten hoe je software inzet voor het opschalen van jouw onderneming? Of wil jij graag je netwerk binnen de duurzame energiesector uitbreiden? Kijk de kennissessie dan terug!

Lees meer
Terugblik kennissessie aandeelhouderschap van de toekomst.jpg (1) Terugblik

Kennissessie: het aandeelhouderschap van de toekomst

27 oktober 2021

In deze kennissessie bespraken we de wijze waarop aandeelhouderschap kan worden ingericht en financiering kan worden opgehaald, onder andere op basis van blockchain technologie. Onze twee sprekers waren Boy Rolloos (Forest Living) en Deloitte.

Lees meer
IMG_20210930_162833064.jpg (3) Terugblik

Selectiemeeting supporttraject 4

30 september 2021

Voor deelname aan het programma van Generation-E vond er op 30 september een besloten selectiemeeting plaats. Hier presenteerden kandidaat-scale-ups zich aan een jury en vond uitwisseling plaats van feedback, vragen en ideeën.

Lees meer
hand.jpg Terugblik

Terugkijken: kennissessie sales en internationalisering

08 september 2020

In deze kennissessie bespreken we de aspecten die van je bedrijf een commercieel succes maken. Want hoe goed je product of dienst ook is, zonder sales ben je nergens. Onze drie sprekers zijn Lizanne Jakobs (Brilliant Work), Ron Tuninga (HAN) en Maik van den Berg (Neofollics). Kijk de kennissessie hier terug!

Lees meer
cleantechklein.jpg Terugblik

Terugkijken: kennissessie industrialisatie

18 juni 2020

Hoe helpt Generation-E een scale-up op te schalen door te industrialiseren? In de kennissessie van 18 juni vertelden Klaas Schuring van NovumExcell en Toine Straatman van Koninklijke Metaalunie je hier alles over. Kijk de kennissessie hier terug!

Lees meer
header-event-selectiemeeting.jpg Terugblik

Terugblik: selectiemeeting supporttraject

11 juni 2020

Voor deelname aan het programma van Generation-E vond er op 11 juni een besloten selectiemeeting plaats. Hier presenteerden kandidaat-scale-ups zich aan een jury en vond uitwisseling plaats van feedback, vragen en ideeën. Lees hier welke drie projecten de jury koos die ondersteuning van Generation-E gaan ontvangen.

Lees meer