Events & Nieuws

Selectiemeeting supporttraject 4

30 september 2021

Voor deelname aan het programma van Generation-E vond er op 30 september een besloten selectiemeeting plaats. Hier presenteerden kandidaat-scale-ups zich -op uitnodiging- aan een jury en vond uitwisseling plaats van feedback, vragen en ideeën op basis van een vast format. De jury koos uiteindelijk één project dat ondersteuning van Generation-E ontvangt.

Deepwater-Energy (The Oryon Watermill)

Deepwater-Energy heeft de jury van Generation-E tijdens de selectiemeeting overtuigd van haar duurzame project. Zij krijgen van de partners van Generation-E ondersteuning om hun project verder op te schalen.

The Oryon Watermill is een innovatieve turbine die op een duurzame manier energie opwekt met langzaam stromend water. Na 10 jaar voorbereiding en ontwikkeling was Deepwater-Energy klaar om op te schalen. Generation-E zette in op het inrichten van de juridische en fiscale structuur, om zo het product goed weg te kunnen zetten in de internationale markt.

Selectiemeetings

Door het jaar heen vinden er meerdere selectiemeetings plaats. Hier gaat altijd een voortraject aan vooraf. Lees hier meer over deelname aan het Generation-E programma.

  • Deel informatie