Programma

Het opschalen met een veelbelovende innovatie in de duurzame energie naar succesvolle business is extreem moeilijk. Het supportprogramma van Generation-E biedt een planmatige aanpak om doelgericht te werken naar een groei- of industrialisatieplan. Zo’n plan vormt een handleiding op maat als marsroute naar een succesvolle opschaling van productie én verkoop.

Het aanbod van Generation-E:

  • Bij succesvolle financiering van jouw onderneming gedurende de eerste 3 jaar vanaf de start van de ondersteuning wordt een succesfee in rekening gebracht van 4% (Groeiplan) of 5% (industrialisatieplan) van de opgehaalde financiering. Als de opgehaalde financiering voortkomt uit eigen werk en eigen netwerk van jouw bedrijf, dan berekenen we de succesfee met 2% korting (dus effectief 3% of 5% fee). De fee is ook van toepassing op deelfinancieringen. In de praktijk betekent dit meestal dat een aantal keren een gedeeltelijke succesfee wordt berekend. De totale succesfee is gemaximeerd op €200.000 bij industrialisatie en op €71.000 bij een groeiplan.

Wat vragen we van jou?

Jij bent een ondernemer met fulltime commitment. Je staat open voor advies en input, en zoekt graag de samenwerking op. Want je weet dat je alleen zo je product significant beter maakt dan bestaande oplossingen en een succesvolle business opzet. Jouw product – met een gedegen technologische basis, en bij voorkeur beschermd met IP – gaat de wereld veroveren omdat het klantvragen écht oplost. Herken jij je hierin? Sluit je aan!

Meer weten over wat het netwerk van Generation-E jou kan bieden? Lees het hier.